Låssmed Västerås

RING OSS - 021-372 46 61

Låssmed

Vi är din låssmed i Västerås

Meningen med ett lås till porten i våra hem är ju att vi ska kunna känna oss säkra även när vi inte är hemma. Tyvärr är tiden borta när alla kunde låta dörren stå öppen, varför skulle någon vilja ta sig in i bostaden och göra någonting illa? Det fanns till med familjer som låste sin port, men lade nyckeln under mattan så att den som ville komma in, alltid kunde ta nyckeln och gå in. Numera måste dessvärre alla låsa sina hem, och många gör det även när de själva är hemma.

Anlita din låssmed för större säkerhet

Med våra lås, av ditt låsföretag i Västeås kan du känna dig säker även när du inte är hemma. Vill du åka på semester och känna dig säker är det säkraste sättet, att skaffa dig vårt säkra lås. Om du vill det kan vi komma hem till dig och göra en kostnadsfri säkerhetsbesiktning. Då går vi genom allt i ditt hem, och ger ovärderliga tips och råd om hur du kan göra din bostad mer säker.

Vi besiktigar företagsplatser och industrier

Vi finns även för alla företag som vill kunna låsa om sina tillgångar på ett så säkert sätt som det bara går. På samma sätt kan vi komma ut och göra en ordentlig säkerhetsbesiktning av er arbetsplats, kontor eller industri. Då går vi genom trapphus, bakdörrar, godsmottagning, fönster och dörrar för att kunna identifiera svaga punkter när det kommer till säkerheten på er arbetsplats.

När vi sedan ser var alla svaga punkter finns, ger vi råd om hur ni på företaget kan säkra alla utgångar och fönster. För att verkligen säkert veta att våra lås fungerar som de ska, monterar vi alltid våra säkerhetsprodukter själva. Endast då kan vi också garantera att någon inbrottstjuv inte kan ta sig in.

Ta kontakt och boka in din säkerhetsbesiktning här.

Inbrottssäkra hem


Norrtullsgatan 65 B
113 45 Stockholm

021-372 46 61

[javascript protected email address]

559124-6391


Inbrottssäkert lås

Låsjour

Säkerhetsbesiktning


logo-image

Om Oss

Intelligent högsäkerhetslösning för ditt hem eller arbetsplats! Vi erbjuder låsjour och tjänster som låssmed.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Inbrottssäkra hem

Org nr: 559124-6391
Norrtullsgatan 65 B
113 45 Stockholm
Tel: 021-372 46 61

Hitta hit